Om oss

Live Bressendorf Lindseth

 

 

er kommunikasjonsrådgiver og forfatter. Hun eier og driver Kondor AS.  Hun har lang og rik erfaring innen ledelse, teambygging og arbeidsmiljøutvikling.  Hun har coachet atskillige ledere og team, med fokus på områder som spenner fra relasjonsbygging, konflikthåndtering og samarbeid til presentasjonsteknikker og kroppsspråk som verktøy og virkemiddel.  Faglig forankring er embedseksamen med psykologi, sosiologi, pedagogikk, engelsk og nordisk.  Hun er også sertifisert Trauma Specialist av Assosiation og Traumatic Stress Specialists, (ATSS), USA.

 

E-post: lbl@kondor.no

 

Live Bressendorf ble kåret til årets bedriftsinterne kursleder i 2010 av Confex Norge AS

Hvert år bruker Confex Norge AS nærmere 800 talere, og alle disse blir vurdert av Confex* deltakere.  Det er denne evalueringen som danner grunnlaget for kårinegen. Det gjorde det ekstra morsomt å motta prisen.  Juryen uttalte følgende: "Vinneren oppleves som veldig levende og involverende, sikker og troverdig med masse relevant erfaring som hun elegant benytter i sin formidling. Hun er meget erfaren og dyktig til å få dialog og aktivitet blant deltakerne.  Vi gratulerer!" Overrekkelsen fant sted under Confex Norge AS' taleraften på Grand Hotel i Oslo onsdag 9. februar 2011.

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

Live Bressendorf Lindseth samarbeider med Oslo HMS-senter og leverer organisasjonspsykologiske tjenester til deres kunder og medlemmer.

 

 

Kunder
Kondor AS har kurset og coachet ledere og medarbeidere innen:  
Departementer, statsinstitusjoner, Forsvaret, tollvesenet, politiet, skatteetaten, fengselsvesenet, skoleverket, helsevesenet, fylkeskommuner, kommuner, headhunting firmaer, vikarbyråer, banker, forsikring, bilbransjen, handelsnæringen, interesse- og fagorganisasjoner samt idrettsorganisasjoner på toppnivå.