Kurs og lederopplæring: Få det beste ut av medarbeiderne dine.

 

En leder må til enhver tid holdes oppdatert på egen kompetanse og samtidig få det beste ut av medarbeiderne slik at de yter opp mot sitt fulle potensial. Live Bressendorf Lindseth har lang erfaring som kursholder innen lederutvikling, kommunikasjonsstrategier og teambuilding og skreddersyr kursene etter bedriftens ønsker og behov.

Kurs

På kurset gjennomgås konkrete lederverktøy for hvordan du kan bli en tydelig leder, takle krysspress og proaktivt unngå konflikter. Kursene tilpasses den aktuelle bedriften, men sentrale temaer på kan være:

Ledelse
Teamarbeid
Kommunikasjonsstrategier og kroppsspråk
Arbeidsmiljøutvikling
Håntering av arbeidskonflikter

Lederopplæring

God forståelse av hva som kreves av en leder, evnen til å reflektere over eget lederskap og ikke minst evnen til å motivere og tilrettelegge for medarbeideres trivsel er nøkkelen til å lykkes som leder.  Bressendorf Lindseth gir kursdeltakerne verktøyene de trenger for å bli en god leder som får medarbeiderne til å trives og utvikle sine talenter.

 I forkant av lederutviklingen, eller prosjektet, blir det foretatt en grundig kartlegging av de aktuelle behovene for tilpasse metodene til den spesifikke lederopplæringen.

 
Kontaktinformasjon

Adresse : Olaf Bulls vei 8B, 0765 Oslo
Tlf : +47 45 20 33 35
E-post : lbl@kondor.no
Åpningstider - Mandag til fredag 09-16:00